Az elmúlt évtizedek alatt sokat változott a gazdasági helyzet, megnőttek az exportlehetőségek és az export törekvések egyaránt. A sokasodó, immáron határainkon túlról is érkező megkeresések új és új elvárásokat jeleztek. Növekvő igény mutatkozik, olyan megkülönböztető jelekre, védjegyekre, amelyek inkább a kiemelkedő teljesítményekre hívják fel a figyelmet.  A pályázat kiírói és támogatói ez új minőségtanúsító védjegy megalapításával és működtetésével adnak nagyobb lehetőséget azon vállalkozásoknak, akik termékük magas minőségének hangsúlyozásával akarnak kitűnni a hazai és nemzetközi termék-kavalkádból. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy a kiválóságot fogja képviselni a mai kor követelményeinek megfelelően az ősi tradíciókra alapozva.Dr. Latorcai János
az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke


Szakmai konzultáción az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat
Az Érték és Minőség Nagydíj trófeája

Hollóházi Porcelángyár Kft.

Hollóházán gondos emberi kezek alkotják meg a porcelán tárgyakat, évszázadok tapasztalatára építve. A nemzedékeken átöröklődő hagyományok tiszteletben tartásával, de a modern technika előnyeit kihasználva, a régi alapokon egy folyamatosan megújuló modern, élő termék születik. Varázslat, ahogy a porból és tűzből az ember által műalkotás nemesedik. Ennek a generációkon átívelő varázslatnak a segítségével vált valóra az alapítók álma az Érték és Minőség Nagydíj jelképeként a TRÓFEA. 

A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik az Érték & Minőség Nagydíj, angolul: Value & Quality Award kitüntető címet és ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy egy éves díjmentes használatát. 

A díjat magyar és angol nyelvű, Sárkány Gábor grafikus által tervezett Kitüntető Oklevél tanúsítja, jelképe az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített, a Hollóházi Porcelángyár Kft. alkotógárdája által készített egyedi iparművészeti trófea tanúsít. 

Back to Top

© Copyright 2018 ÉMIN