Dr. Siklós Kata, az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy szellemitulajdon-védelmi szakértője

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Vendégek!

A DIAMOND Szervezőiroda Bt. fő tevékenysége az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy tulajdonosai megbízása alapján a Nagydíjak odaítéléséhez kapcsolódó pályázat szervezése és lebonyolítása.

Ezt a tevékenységünket Önök is jól ismerik, azonban munkánknak van egy kevésbé ismert része, amely komoly jelentőségű és igénybevétele akár mérhető gazdasági előnyt is jelenthet a piac résztvevői számára.

Napjainkban a sikeres vállalkozások egyik kulcsa a szellemi alkotásokkal való hatékony gazdálkodás. Ehhez nyújtunk segítséget a vállalkozásokban nyomon követhető szellemi alkotások beazonosítása és feltérképezése tekintetében, valamint a rendelkezésre álló kiaknázási lehetőségek meghatározásában.

A vállalkozások gazdasági sikereit számos esetben olyan ötletek alapozzák meg, amelyek hatékony védelme és felhasználása nagyban növeli az éves mérlegadatokban szereplő befektetett eszközök körét.

A kiváló szakmai gondolatok védelmével olyan vagyoni jogok kerülnek a cégek birtokába, amelyek révén megtérül a kísérletezésbe, fejlesztésbe fektetett tudás, idő és energia.

A DIAMOND Szervezőiroda Bt. szellemitulajdon-védelmi tudatosságnövelő tájékoztatással, szakmai segítségnyújtással áll az innovatív piaci résztvevők rendelkezésére. Az iroda munkatársai egyéni, személyre vagy vállalkozásra szabott tanácsadást biztosítanak a hozzájuk forduló ügyfeleknek.

Cégünk fontos küldetésének tekinti a tanúsító védjeggyel rendelkező vállalkozások és termékek egységes nyilvántartásának megvalósítását.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket.