Igyad az egészségedre, de maradj meg józannak, hogy mindig helyesen tudj gondolkodni! – a Panyolai Szilvórium Zrt. mottója mit sem változott az alapítás óta eltelt húsz év alatt, s a mai napig olvasható minden egyes Elixír és SQ termék palackjának hátoldalán, a beletöltött pálinkán keresztül.

A FÁN GROUP Kft. Siófokon megtartott XV. Országos Kereskedelmi Konferenciáján találkoztak a cég értékesítési területének munkatársai, hogy a rendszeresen megszervezett üzleti találkozón a sajátmárkás termékek kereskedelmi gyakorlatát, az elért eredményeket, valamint a megszerzett tapasztalatokat és a jövőbeli feladatokat tekintsék át. Az úgynevezett sajátmárkás termékek gyakorlatát a hazánkba települt "multik" honosították meg, hogy megőrizzék és hatékonyan fejleszthessék a nagykereskedők versenyképességét.

A FÁN GROUP Kft. immáron 18 éve prosperáló, Magyarország egyik legmeghatározóbb, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó cégcsoportja. A FÁN - mely egy mozaikszó, jelentése: frissáru nagykereskedelem - 13 nagykereskedelmi egység közös együttműködését rejti. A fogyasztó asztalára kerülő termékeik kivétel nélkül a kedvelt hazai ízeket képviselik, kínálatukban széles választékban megtalálhatók húskészítmények, tej-, valamint gyorsfagyasztott termékek.

Az idén ősszel megtartott siófoki konferencián részt vett Dr. Felkai Beáta helyettes államtitkár asszony (Agrárminisztérium), Dr. Oravecz Márton elnök (NÉBIH), és más stratégiai partnerek, akik a jelen és a jövő terveiről tartottak prezentációkat.

Kanizsai Tóth Csaba a cégcsoport cégvezetőjeként a 2022. évi Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadó rendezvényén a Parlamentben mondott ünnepi köszöntőt. A beszéd legfőbb üzenete: "A magas minőség, versenyképesség fenntartása, elkötelezett szakmai munka és szakmai alázat, szorgalom a jövőbeni siker fundamentuma. Fontos, hogy legyünk büszkék az Érték és Minőség Nagydíj védjegyre és a trófeára, mely nem csak a termék eredetét, hanem magas minőséget is kommunikál a fogyasztói társadalom felé."

 Fotó: FÁN Group Kft.

Napjainkban a kis- és középvállalkozások foglalkoztatják a hazai munkavállalók több mint 60 %-át, és a GDP több mint 40 %-át állítják elő.

A fogászati kezelések és eljárások óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt időszakban. Nincs ez másképp a műfogsorok készítésével kapcsolatban sem.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat újabb kihirdetéshez érkezett. A jelentkezők megkezdhetik a pályázati anyagok összeállítását a 2022-es évre. Az idei évi sajtótájékoztatón, mint sikeres védjegyhasználók mutatkozhattunk be a közönségnek. Nagy megtiszteltetés és mérföldkő ez a FÁN GROUP Kft. életében. Ezúton is köszönjük a lehetőséget Kiss Károlyné Ildikó Ügyvezető Igazgató Asszonynak, aki bizalmával megtisztelt minket és lehetővé tette a közös együttműködést. A FÁN GROUP Kft. egy nagykereskedelmi társulás, amely széles körben látja el FMCG termékekkel a kiskereskedelmi, a közétkeztetési, valamint a HoReCa szektort Magyarország teljes területén. Büszkék vagyunk sajátmárkás termékeinkre, amelyek a Hentes, Lotti, Fincsik és Pingvin márkacsoportban találhatók meg a piacon.  

A FÁN GROUP Kft. 2018-ban kezdte meg együttműködését az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiíró Tanácsával. A pályázat elnyeréséhez, akkor is, ahogy most is, egy részletes pályázati anyagot kellett benyújtani, amely igazolja, hogy minőségi sajátmárkás terméket forgalmazunk. Először a Hentes sertés virslinket indítottuk a pályázaton, így az első sikeres védjegyhasználatunk ehhez a termékünkhöz köthető. A 2018-ban leadott pozitív elbírálású pályázati anyag további sikeres pályázásra motivált minket, így eredménye egy máig is sikeres együttműködés és védjegyhasználat lett.

Jelenleg a Lotti tejfölünk és a Lotti túróink is büszkén viselik a védjegyet a csomagolásukon. 2022-ben is szeretnénk meghosszabbítani ezen termékeink védjegyhasználati jogát, így készek vagyunk újra bizonyítani, hogy továbbra is megfelelünk a szigorú pályázati feltételeknek. Minden vállalkozást arra sarkallunk, hogy éljenek a lehetőséggel és pályázzák meg a védjegyhasználati jogot, ezzel is segítve a tudatos fogyasztóikat a választásban. Minden megkülönböztetés segíthet abban, hogy végül a mi termékünk kerüljön le a polcról a kosárba. Sikeres pályázati és védjegyhasználói időszakot kívánunk mindenkinek.