Hiszem, hogy az álmaink azért vannak, hogy valóra váltsuk őket. A cég akkorára fog nőni, amekkorára meg merjük álmodni. Soha nem volt olyan gyors a világ, mint most. A nagy zajban lehetőségeket is találunk mindenhol, ha azokat keressük, mert minden megpróbáltatásban benne van a nekünk szánt tanítás. Ezeket a leckéket utólag értjük meg. Vágy, erő, elszántság, bátorság eggyel többször felállni, mint ahányszor elestünk. Sosem szégyen megcsókolni a padlót, de felállni kötelesség! Ezek a legfontosabb alapjai a vállalkozói létnek, de ezek nem jönnek azonnal. Az élet a legszebb ajándékait gyakran megoldandó feladatokba csomagolja, minél nagyobb a feladat, annál nagyobb az ajándék.

Egy ilyen feladatból született a FANNIZERO Kft., én pedig azért, hogy betölthessem a hiányosságot a világban. Egy kövér kislány voltam, akinek az evés volt a boldogsága. A finomított szénhidrátok és a cukorban, gabonákban gazdag, ultrafeldolgozott élelmiszerek rabja voltam. Nagyon szerettem ezeket. A finom, de hízlaló ételek iránti szeretetem ébresztette fel bennem a vágyat, hogy megteremtsem a világban azt a finom pizzát, tésztát és kenyeret, ami nem hízlal és nem rombolja az egészségem. Az álmom valóra vált, emberek millióival ehetünk mennyei finomságokat, tudatosan, cukor és gabonák nélkül. Több mint ötven kilót fogytam mielőtt megálmodtam a vállalkozásom.

Nem volt semmim, csak a vágy a szívemben, hogy ezt másoknak is meg kell élni. Meg kell élni, hogy jó megkönnyebbülni, jó dolgozni magunkon, jó örülni, jó élni és saját magunk legjobb barátjaként bármit elérhetünk az életben. Dolgoztam és tanultam érte 6 éven keresztül, éjjel-nappal. Habzsoltam a tudást. Úgy kezeltem a cégem, mint egy kisbabát. Türelemmel és szeretettel, a legnagyobb mélységekben is láttam magunkat győzni. Ma már saját glutén- és gabonamentes üzemünkben gyártjuk a termékeket, amiket én magam fejlesztek. 12 termékkel 6 díjat nyertünk az elmúlt másfél évben, több száz viszonteladónk van Magyarországon, és az export is egyre erősebb.

Több tízezer háztartásban vannak jelen a termékeim és az a vágyam, hogy az emberek élete szebb, könnyebb, egészségesebb és boldogabb legyen, mint FANNIZERO termékek előtt. Az a vágyam, hogy az emberek szeressék az életet, a poharuk mindig félig tele legyen, a termékeim pedig segítenek az embereknek még több szeretnivalót találni magukban. Az Érték és Minőség Nagydíj a legkedvesebb dolog nekem. Szeretem a szenvedélyes, értékteremtő vállalkozókat, akikben sejtszinten vibrál a vágy a világot jobbá tenni. Elkötelezetten segítem a pályázókat a sikerhez vezető úton, ami ma még nehéz, holnap még nehezebb, de holnapután gyönyörű lesz!

Seprenyi Fanni alapító tulajdonos
www.fannizero.hu