KOCH’s Torma Kft.
„Hagyomány és Innováció a Minőség Szolgálatában”
A KOCH’S brand több, mint egy évszázados gyökerei egészen 1908-ig nyúlnak vissza, amikor Georg Koch megalapította a Koch’s Torma Kft. elődjét Németországban. A magyarországi leányvállalat – a kiskunfélegyházi székhelyű Koch's Torma Kft. - egy nemzetközi terjeszkedés részét képezve jött létre 1991-ben, amely napjainkra a Develey Senf & Feinkost GmbH cégcsoport tagjaként a prémium minőségű tormakészítmények és ételízesítők elismert nemzetközi szereplőjévé vált.
A vállalat küldetése az állandó, kimagasló minőség biztosítása, amely garantálja a fogyasztók elégedettségét és bizalmát. A szortiment széles skálát ölel fel, a tradicionális magyar konyha ízeitől kezdve a modern gasztronómiai trendekig. A Koch’s Torma Kft. elkötelezett a természetes és fenntartható alapanyag-felhasználás mellett: termékei a legkiválóbb minőségű, nagyrészt magyar forrásból származó alapanyagokból készülnek, amelyeket hosszú távú, megbízható hazai partnerektől szerez be. A „termőföldtől az asztalig” filozófia alapján a vállalat teljes gyártási folyamatát kézben tartja a tormaültetéstől a késztermék csomagolásáig, garantálva ezzel a legmagasabb minőségi standardeket.
A Koch’s Torma Kft. küldetésének tekinti a tormafogyasztás kultúrájának újjáélesztését, különös figyelemmel a fiatalabb generációkra. A torma nem csupán egy markáns ízvilágú fűszer, hanem számos pozitív élettani – jótékony - hatással bíró gyógynövény is. Ennek okán a Koch’s Torma Kft. folyamatos innovációval és egyedi termékfejlesztéssel törekszik arra, hogy a torma újra népszerűvé váljon a mindennapi gasztronómiában és ne csupán a húsvéti időszakban. Ezt igazolja a folyamatosan bővülő, színes termékpaletta.
A fenntarthatóság kiemelt szerepet játszik a vállalat stratégiájában. A saját termesztés mellett a beszállító partnerek is fenntartható gazdálkodási elveket követnek, beleértve a vetésforgó alkalmazását és a kemikáliák minimalizálását. A csomagolás terén is tudatos döntéseket hoz a vállalat: a designváltásnak köszönhetően letisztult és elegáns megjelenést kaptak minimál stílusban - utalva a termékek elkötelezett, a lehető legtermészetesebb módon történő előállítására. Emellett a csomagolóanyagok 100%-ban újrahasznosíthatók a kijelölt szelektív hulladékgyűjtőkben, az előírt szabályoknak megfelelően.
A Koch's Torma Kft. három magyarországi telephellyel rendelkezik. Éves termelése meghaladja a 2,5 ezer tonna tormát, emellett jelentős mennyiségű mustár és paprika feldolgozását is végzi. Összességében elmondható, hogy a vállalat célja az értékteremtés, legfőbb jellemzője pedig a megbízhatóságon és a kiváló minőségű termékek előállításán túl az innováció iránti szenvedélye. További célkitűzései között szerepel a KOCH’S brand tudatosítása határon innen és túl, valamint ezzel párhuzamosan az exporttevékenység erősítése a közép-európai piacokon.
Elérhetőség:
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, I. ker. 241.
web: www.kochs.hu
Ujházi Attila ügyvezető igazgató +3670-977-9002, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mika Gábor értékesítési vezető +3670-977-9025, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Rita Noémi marketing és termékmenedzser +3670-527-0529, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.