Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy két civil személy magántulajdonában áll. A pályázatot civil szervezetek írják ki és működtetik, de szakmai támogatással állami szervezetek is bekapcsolódnak a rendszerbe. Ez a pályázat az állami és civil szektor közötti együttműködés ragyogó példáját mutatja.

A pályázat megvalósítását a DIAMOND Szervezőiroda Bt., az ExVA Vizsgáló és Tanúsító Kft., a FANNIZERO Kft., a Hajnal Húskombinát Kft., az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft., a LEGRAND Magyarország Villamos Rendszerek Zrt. és a SZÁM-PONT Számítástechnikai Szolgáltató és Oktató Központ Kft. anyagi és szakmai együttműködése teszi lehetővé.

A kiíró szervezetek legfelsőbb döntéshozó testülete a Kiírók Tanácsa, amely kizárólagos jogot gyakorol a védjegyhasználat, a különdíjak odaítélése és a külső szervezetek által felajánlott elismerések jóváhagyása felett.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot kiíró vállalkozások a gazdaság különböző területeinek kiemelkedő képviselői, akik magas szakmai hozzáértéssel és kiemelkedő minőségben végzett tevékenységükkel példaértékűek azon szervezetek számára, melyek a kiválóság elérését tűzték ki célul.

DIAMOND Szervezőiroda Bt.

EXVA Vizsgáló és Tanúsító Kft.

FANNIZERO Kft.

Hajnal Húskombinát Kft.

INNOVA Észak-Alföld NKft.

LEGRAND Magyarország Villamos Rendszerek Zrt.

SZÁM-PONT Számítástechnikai Szolgáltató és Oktató Központ Kft.

prof. Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke

Agrárminisztérium

Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal