A Koronavírus-járvány okán kialakult helyzetre való tekintettel a Panyolai Szilvórium Zrt. magas fokú (70% V/V), fertőtlenítésre alkalmas vegyes gyümölcspárlatot és -pálinkát hoz forgalomba.

A termékeket elsősorban alternatív felhasználásra (kéz- és otthoni vagy ipari felületek fertőtlenítésére) ajánlják, de a termék természetesen mértékkel és kellő körültekintéssel fogyasztásra is alkalmas.

A Panyolai Szilvórium Zrt. a termék előállításával segíteni szeretné a kialakult helyzetet, szem előtt tartva közvetlen és közvetett környezetét, ezzel segítve azokat, akik a hiánycikknek számító kézfertőtlenítőt nem tudják megvásárolni, valamint azon cégeket, amelyeknek nincs elegendő, megfelelő töménységű fertőtlenítő hatású alkohol a birtokában, hogy saját munkavállalóit, az ők és családjuk egzisztenciális biztonságát megvédje.

A termékeket - előállítási áron - a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a webshopunkon (Vegyes gyümölcspárlat: http://panyolai.hu/product-category/maradj-otthon-2/ , Vegyes gyümölcspálinka: hamarosan kikerül a www.panyolai.hu oldalra) lehet megvásárolni.