Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat újabb kihirdetéshez érkezett. A jelentkezők megkezdhetik a pályázati anyagok összeállítását a 2022-es évre. Az idei évi sajtótájékoztatón, mint sikeres védjegyhasználók mutatkozhattunk be a közönségnek. Nagy megtiszteltetés és mérföldkő ez a FÁN GROUP Kft. életében. Ezúton is köszönjük a lehetőséget Kiss Károlyné Ildikó Ügyvezető Igazgató Asszonynak, aki bizalmával megtisztelt minket és lehetővé tette a közös együttműködést. A FÁN GROUP Kft. egy nagykereskedelmi társulás, amely széles körben látja el FMCG termékekkel a kiskereskedelmi, a közétkeztetési, valamint a HoReCa szektort Magyarország teljes területén. Büszkék vagyunk sajátmárkás termékeinkre, amelyek a Hentes, Lotti, Fincsik és Pingvin márkacsoportban találhatók meg a piacon.  

A FÁN GROUP Kft. 2018-ban kezdte meg együttműködését az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiíró Tanácsával. A pályázat elnyeréséhez, akkor is, ahogy most is, egy részletes pályázati anyagot kellett benyújtani, amely igazolja, hogy minőségi sajátmárkás terméket forgalmazunk. Először a Hentes sertés virslinket indítottuk a pályázaton, így az első sikeres védjegyhasználatunk ehhez a termékünkhöz köthető. A 2018-ban leadott pozitív elbírálású pályázati anyag további sikeres pályázásra motivált minket, így eredménye egy máig is sikeres együttműködés és védjegyhasználat lett.

Jelenleg a Lotti tejfölünk és a Lotti túróink is büszkén viselik a védjegyet a csomagolásukon. 2022-ben is szeretnénk meghosszabbítani ezen termékeink védjegyhasználati jogát, így készek vagyunk újra bizonyítani, hogy továbbra is megfelelünk a szigorú pályázati feltételeknek. Minden vállalkozást arra sarkallunk, hogy éljenek a lehetőséggel és pályázzák meg a védjegyhasználati jogot, ezzel is segítve a tudatos fogyasztóikat a választásban. Minden megkülönböztetés segíthet abban, hogy végül a mi termékünk kerüljön le a polcról a kosárba. Sikeres pályázati és védjegyhasználói időszakot kívánunk mindenkinek.