A FÁN GROUP Kft. Magyarország egyik legnagyobb élelmiszer disztribúciós cégcsoportja. A Tulajdonosi kör 100%-ban magyar. 

Évről-évre, még az igen nehéz gazdasági környezetben is, sikerül az értékesítésünket pozitív eredményekkel fenntartani. A cég sikere szorosan összefügg a vallott értékekkel és a magas minőségbiztosítási gyakorlatokkal.

Az értékek meghatározzák a cégcsoport irányát, míg a magas szintű minőségbiztosítás garantálja a termékek és a szolgáltatások megbízhatóságát. Többszörös Érték és Minőség Nagydíjasokként egyfajta küldetésünk is, hogy az a védjegy, amit az ÉMIN-től kaptunk, méltó módon tükrözze azt a tevékenységet, amiben mi hiszünk!

Cégcsoportunk továbbra is közel 6 000 élelmiszer-kiskereskedelmi egységet lát el országosan friss élelmiszerrel. ( tej-tejtermékek, hús-húskészítmények és fagyasztott termékek). 200 tehergépkocsival már hajnalban indulunk a központi raktárakból, hogy nyitásra minden bolt megkaphassa a rendelt árúit. A vidéki lakosság élelmiszerellátása megfizethető árakon történő biztosítása kritikus fontosságú a vidéki közösségek egészségének és jólétének szempontjából. A sajátmárkás termékek kialakításánál ezen tényező is stratégiai fontosságú Cégcsoportunk életében. A FÁN GROUP sajátmárkáinak főbb üzenete: ár, minőség, helyi preferenciák, innováció, függetlenség.

Folyamatosan figyeljük a fogyasztói trendeket, melynek mentén a termékszortimentünket innováljuk.

Ez eredményezhet egyfajta versenyelőnyt, mely elengedhetetlen a piaci pozíció megtartására. A fogyasztók gyakran értékelik az innovatív termékeket és szolgáltatásokat. Azok a cégek akik folyamatosan újítanak és fejlesztenek képesek megerősíteni az ügyfél hűséget. Valljuk be őszintén, a legfontosabb a fogyasztó ! A FÁN Group Kft-nek mindenképp!

Az image és hírnév védelme a túlélés egyik alapvetése. Nélkülözhetetlen a stabil, iránymutató VÉDJEGY! Nekünk ez az Érték és Minőség Nagydíj!

Számokban mérhetően járult hozzá az ÉMIN a cégcsoportunk sikeréhez!

 

Kanizsai Tóth Csaba
FÁN GROUP Kft.
cégvezető