...avagy három győztes pályázat története.

2023-ban a Lidl Magyarország három pályázata is elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj elnevezésű Tanúsító Védjegyet, bizonyítva a vállalat és termékeik kiválóságát. A Nosztalgia Kifli, a Pikok Pure parasztkolbász és a Confiserie Firenze sütemény termékcsalád tükrözi a vállalat stabil, kiváló minőség iránti elkötelezettségét, amelyekkel hozzájárul a magas színvonalú, autentikus ízélmények elérhetővé tételéhez a fogyasztók számára.

1. Nosztalgia Kifli Termékcsalád:

A Lidl Magyarország által 2018-ban bevezetett Nosztalgia Kifli termékcsalád a diszkontlánc vásárlói körében azonnal népszerű lett. A hagyományos ízvilágot megidéző kifliket a Lidl helyi pékáru részlegén sütik, amely 2010 óta működik a vállalat magyarországi áruházaiban. A helyben sütött pékárutermékek közel 86%-a magyar üzemekből származik, amelyek támogatják a helyi gazdaságot és a magyar beszállítókat.

2. Pikok Pure Parasztkolbász:

A Lidl 2019-ben vezette be a Pikok Pure termékcsaládot, amely magas hústartalommal készült természetes összetevőkből álló húskészítményeket kínál. A termékcsalád 2022-ben bővült a hagyományos ízvilágú Pikok Pure parasztkolbásszal, amely kitűnő fehérjeforrást és ásványi anyagokat biztosít a fogyasztók számára.

3. Confiserie Firenze Sütemény Termékcsalád:

A Lidl Magyarország a hűtött desszertek népszerűsége miatt hozta létre a Confiserie Firenze sütemény termékcsaládot, amely 8 különböző süteményt kínál. A termékcsalád minden tagja magyarországi üzemben készül, és kiváló minőségű alapanyagokból áll, amelyek megfelelnek a szigorú minőségbiztosítási követelményeknek.

Az Érték és Minőség Nagydíjak elnyerése a Lidl Magyarország fogyasztó-orientált hozzáállásának és a magas minőségű termékek iránti elkötelezettségének elismerése is egyben, amelyekkel a vállalat nap mint nap igyekszik javítani a vásárlói élményt és egyben hozzájárulni a hazai termékek népszerűsítéséhez.