...avagy hagyomány és haladás a termékgyártásokban.

A Nádudvari Élelmiszer Kft., amely a gyönyörű Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában helyezkedik el, több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeriparban. Elhivatottságot érez a minőségi termékek iránt, így büszkén vehette át a 2023-as Érték és Minőség Nagydíjat két nyertes pályázatáért is, melyet a réteges krémjoghurt család és a Chef Exclusive „reggeliző család” termékeikkel érdemelte ki.

A vállalatvezetés tudatában van annak, hogy a mai világban a versenyképesség érdekében folyamatos fejlesztések és innovációk szükségesek. A minőségi termékgyártás értékteremtő erőként jelenik meg, amely nem csupán a vállalat, de a vásárlók számára is hozzáadott értéket nyújt. A Nádudvari termékei a modern elvárásoknak megfelelően, ugyanakkor a hagyományos magyar ízvilágot is őrizve kerülnek a polcokra.

A díjnyertes réteges krémjoghurt család például a helyi tejfelhasználással és a kiváló minőségű alföldi tej alkalmazásával emeli magasabb szintre a joghurtélményt. A termékek kiváló minősége és egészségügyi előnyei – mint a magas kalciumtartalom és a probiotikus hatás – a hosszú távú fogyasztói elégedettséget szolgálják.

A Chef Exclusive termékcsalád bővítése is a minőség és az értékteremtés jegyében történt. A grillkolbász termékcsalád, valamint annak új tagjai - a virsli, debrecziner és a nürnbergi kolbász - lehetővé teszik, hogy az otthoni konyhákban is profi szintű grillélményt teremtsünk. A Nádudvari az egyszerű, gyors elkészítés és a magas minőség harmonizálásával segít, hogy „Legyél a konyhád séfje egész évben!”