...avagy hogyan érjünk célba a biztosítóknál.

A biztosítási ágazat sokunk számára egy komplikált és nehezen érthető terület, amely gyakran fejtörést és negatív tapasztalatokat hoz. Az Optimális Biztosítási Portfólió Kft. új kiadványa, "Az Orosz Rulett", tisztázni kívánja a közfelfogást, és segítséget kíván nyújtani az ágazat megértésében egyszerű, hétköznapi nyelven.

A kiadványban található rövid, önállóan is értelmezhető fejezetek a biztosítási terület leggyakoribb félreértéseit és tévhiteit tisztázzák. Az olvasó konkrét ügyfél-történeteken keresztül ismerheti meg a problémákat és a hozzájuk vezető rossz hozzáállásokat. Minden fejezet egy-egy konkrét tévhitet vagy problémát boncolgat, és praktikus megoldásokat kínál az olvasó számára.

A kiadvány célja, hogy az olvasók könnyen alkalmazható útmutatót kapjanak a kézbe, amely segíti őket abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb biztosítási szakértőt, aki maximálisan ki tudja szolgálni az igényeiket.

 A jól strukturált fejezetek és az egyszerű nyelvezet segítségével a kiadvány hatékony támogatást nyújt a biztosítási terület jobb megértéséhez és a megfelelő döntések meghozatalához.

Az "Az Orosz Rulett" kiadvány egy lépés a biztosítási ágazat pozitívabb megítélésé felé, így méltán nyerte el az ÉMIN Tanúsító Védjegyet ez a pályázat is.