...avagy hogyan bűvöljük el a növényeket mikroelemekkel?

A 2023-as Érték és Minőség Nagydíj következő nyertese a Pannon Agrotech Kft. terméke, a MARHA-VARÁZS szarvasmarhatrágya briklett mikroelemekkel.

A MARHA-VARÁZS egy innovatív termék, amely a hőkezelésnek köszönhetően képes megszüntetni a szarvasmarhatrágya jellegzetes szagát, miközben megtartja annak összes jótékony hatását a növényekre. Szlogenjük is remekül tükrözi előnyeit: ,,A trágya, amitől a növények az égig érnek."

A termék elkészítése során a biogáztelep hulladékhőjét használjuk fel, melynek köszönhetően a MARHA-VARÁZS előállítása környezettudatos és fenntartható módon történik. A piaci előnye az eljárásban rejlik, ahol a hőkezelés hatására a termék nem bocsát ki kellemetlen szagot nedvesség hatására, ellentétben a konkurens termékekkel.

Emellett a biogáztelep által nyújtott energiával drága külső energiaforrások nélkül tudják gyártani a terméket. Legyen szó otthoni kertészkedésről vagy irodai zöld sarokról, a MARHA-VARÁZS az ideális választás a folyamatos természetes tápanyagpótláshoz.

A termék újszerűsége és fenntarthatósága révén az otthoni biogazdálkodás is új szintre léphet. A környezettudatos gondolkodás és az innováció tökéletes ötvözete a MARHA-VARÁZS, mely nem csak a hazai, de a külföldi piacon is egyedülálló.