...avagy hogyan formálja újjá a SW Umwelttechnik a köztéri tereket.

Már már a jövő építészetében vagyunk, ahol a SW Umwelttechnik Magyarország Kft. úttörő lépést tett az okos városok fejlődésében: e-térkövük újraértelmezi a közterek használatát.

Az e-térkő nem csupán egy térkő; ez egy multifunkcionális, technológiai megoldás. Különlegessége az egyedülálló belső üregek rendszerében rejlik, amelyek lehetővé teszik a legkülönfélébb intelligens eszközök integrálását. Képzeljük csak el, hogy a járdák nem csak az emberek járását szolgálják, hanem információkat gyűjtenek a közlekedésről, segítenek a városi környezet monitorozásában, sőt, akár a tájékoztatást és a forgalomirányítást is elláthatják.

A SW Umwelttechnik nemzetközileg elismert szakértelmével és több mint fél évszázados tapasztalatával Magyarország egyik vezető betonelemgyártójaként hatalmas lépést tett a fenntartható és esztétikus városi környezet megteremtése felé. Érték és Minőség Nagydíjat elnyert e-térkövével olyan kreatív megoldások válnak lehetővé, mint a tér- és épületmegvilágítás, futófények, forgalomirányítás, és még sok más.