...avagy a SZABÓ Nyelviskola útja a sikerig.

A SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. 2001-ben alakult, és azóta is kiemelkedő teljesítményt nyújt a nyelvoktatás, könyvkiadás, szakfordítás és tolmácsolás területén. Az elnyert díjak és az elismerések is tanúsítják az intézmény által nyújtott minőséget. 2016-ban a cég elnyerte a Magyarország Legkiválóbb Vállalata Díjat a teljesítmény-menedzsment kategóriában, majd 2020-ban elérte, hogy Magyarország első nyelviskolájaként megszerezze az Investors ln People arany fokozatú akkreditációját, amit az idei évben megismételtek. Ez a cégvilágban rendkívüli eredmény, hiszen mindössze a vállalatok 2%-a rendelkezik arany fokozattal.

Az évek során a nyelvoktatás területén számos fejlesztés és változás történt, ahol a SZABÓ Nyelviskola mindig az élen járt az innovációban. 2021 decemberében megjelent papíralapú termékük, az "EXAMINATION TOPICS ENGLISH LEVEL B2 BOOK 3 3rd EDITION" számos helyen volt elérhető, azonban felgyorsult világunkban az online oktatás vált egyre népszerűbbé, és ennek megfelelően létrehozták a könyv interaktív, online verzióját. Ez az online verzió nyerte el idén az Érték és Minőség Nagydíjat.

Az online verzió számos előnnyel jár. Tartalmaz olvasás- és íráskészség, beszédértés és beszédkészség, valamint Vocab és DIY részeket, amelyek segítségével a diákok széles körben gyakorolhatják nyelvtudásukat, sőt az interaktív verzió tartalmazza a képleírás alapjául szolgáló színes képmontázsokat is, ami még érdekesebbé és szórakoztatóbbá teszi a tanulást.

De az intézmény nem csak a nyelvoktatás terén ér el kiemelkedő eredményeket. Nemrég megalapították a SZABÓ Nyelvi Díjat, amelyet tehetséges magyarországi és erdélyi nyelvtanulóknak és elkötelezett nyelvtanároknak ítélnek oda. Az üzleti életben pedig a nyelviskola a megbízhatóság, rugalmasság és a változó igényekhez való alkalmazkodás révén éri el a kiválóságot, miközben folyamatosan megújul és fejlődik.