...avagy krémlevesek Szatmári módra. 

? Szatmári Konzervgyár Kft. - Több, mint fél évszázada az Egészség és Minőség Szolgálatában

A Szatmári Konzervgyár Kft. már 1965 óta áll a zöldség- és gyümölcstermelés, valamint feldolgozás szolgálatában. Az alapítás célja a térségben a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás meghonosítása volt, és ez azóta is kitart. A cég folyamatosan fejlődik és versenyképes a piacon. Kiemelkedik a minőségi termékek kínálataiból, amelyek tartósítószerek, színezékek és szintetikus adalékanyagok nélkül készülnek. Ezzel az egészséges táplálkozás és a természetes alapanyagok iránti elkötelezettségüket mutatják.

Az üzletpolitika középpontjában a folyamatos fejlődés és versenyképesség áll, és az elmúlt évek során sikerült megtartani stabil vevői partnereiket. A vállalat a kiváló minőség fenntartása mellett a vásárlók egészséges életmódra való nevelését is fontosnak tartja.

A REGE Krémleveseik egyedülálló termékek a piacon. A Szatmári Konzervgyár Kft. által készített krémlevesek könnyedén és egészségesen segítenek megoldani a mindennapi étkezési kihívásokat. Ezek a laktóz- és gluténmentes, vegán termékek innovatívan konzervdobozban kínálják magukat, csak meg kell melegíteni, és máris élvezhetjük az ízletes, változatos ételeket.

Az értékteremtés és minőség az REGE Krémlevesek alapjául szolgál, hiszen ezek a termékek nem tartalmaznak tartósítószert, színezékeket vagy szintetikus adalékanyagokat. Csak természetes alapanyagokból készülnek, amelyek teljes mértékben megfelelnek az egészséges táplálkozási elvárásoknak.

A hatféle krémleves, köztük az édesburgonya és olasz ízesítésű paradicsom, mind hozzáadott cukor nélkül készülnek. Ezek a tényezők kiemelik a termékek korszerűségét és megfelelnek az egészséges életmódra törekvő vásárlók igényeinek. Eze túl a vállalat folyamatosan bővíti a termékpalettát mind kiszerelésben, mind pedig a szortimentet illetően, hogy a vásárlók mindig megtalálhassák az igényeiknek megfelelő termékeket.