...avagy hogyan váljunk felelős lakástulajdonosokká.

A Szilber Ingatlan Menedzsment Kft. által létrehozott "Lakásvásárlók Kézikönyve" nemcsak egy kivételes forrás a lakástulajdonosok számára, hanem teljesen új szintre emeli az ingatlanközvetítést, vásárlást. Ez a könyv nem csupán egy útmutató az ingatlanpiaci tranzakciókhoz, hanem egy olyan eszköz, amely felvilágosítja a lakástulajdonosokat a társasházi értékmódosító tényezőkről, és tanácsokat nyújt arról, hogyan válasszanak lakást és csatlakozzanak olyan lakóközösségekhez, amelyek igazán megfelelnek az elvárásaiknak. A könyv könnyed stílusban, szemléletes példákkal mutatja be az olvasóknak, hogyan válhatnak felelős lakástulajdonossá, és hogyan járulhatnak hozzá a lakókörnyezetük fejlesztéséhez, ami a nemzet gazdaságát is javítja.

A Lakásvásárlók Kézikönyvének értéke az, hogy nemcsak informál, de edukál, ösztönöz és felráz minden lakástulajdonost. A könyv rávezeti az olvasót arra, hogy mikor van szükség szakértők segítségére, és mikor kell felelős döntéseket hozni. Ezenkívül számos szakértőt is bemutat, akik segítenek megérteni az ingatlanpiac kulisszatitkait, az adásvétel kultúráját, a pénzügyi fedezetet és a lakásvásárlás jogi buktatóit.

A könyv fő ötletgazdája és szerzője, Szilber Szilvia, olyan szakember, aki immár 10 éve a társasházkezelés területén dolgozik, és egyedi és innovatív megoldásokat keres a társasházakban felmerülő problémákra. Szilber Szilvia a saját tapasztalataiból merítve pontosan tudja, hogyan kell profin menedzselni egy társasház minden ügymenetét, és fontosnak tartja, hogy a lakástulajdonosok tisztában legyenek jogaikkal és kötelezettségeikkel. Ezért lett a Társasházi Számvizsgálók Országos Egyesületének egyik alapító tagja és elnökségi tagja is.

A Szilber Ingatlan Menedzsment Kft. kiemelkedő munkájával és elkötelezettségével értéket teremt a közösség és az ingatlanpiac számára.