...avagy hogyan teremt értéket a minőség?

Az idő múlásával egyre inkább ráébredünk, hogy a minőség nem csak egy szó, hanem egy életforma. A skIN by Yamuna termékcsalád pontosan ezt az életérzést testesíti meg. A Yamuna Kft. a természetes szépségápolás esszenciáját kínálja általuk közvetlenül az otthonainkba.

Minden nagy utazásnak megvan a maga kezdete. A Yamuna Kft. története egy kis somogyi faluból, Somogyvámosról indult, ahol a tulajdonos alapítót a barbacsi erdők és a gyógynövények világa inspirálták és a levendula és a citromfű illatai nyújtottak útmutatást a termékek fejlesztésében.

A mára már több, mint 400 terméket számláló portfólió két nagy részre oszlik. Egyike a lakossági termékek, melynek a skIN by Yamuna arcápoló termékcsalád a zászlóshajója. Minden termék, legyen szó a Szenzitív hidratáló arckrémtől kezdve az Anti-aging szemkörnyékápolón át a Gyümölcssavas peelingig, a bőr igényeit szem előtt tartva készült. A család innovatív megközelítést képvisel, ahol a hagyományos növényi és modern biotechnológiai hatóanyagok keverednek, hogy minden bőrtípus számára a legmegfelelőbb ápolást biztosíthassák. 

A skIN by Yamuna az arcápolás terén a minőség és érték képviselője, és hisznek benne, hogy a helyes arcápolás az önbizalom és a szépség alapja.