Cégünk hitvallása, hogy a tormafogyasztás nyerje vissza régi fényét!

KOCH’s - a minőségi hazai termelés szolgálatában

A KOCH’s brand több mint egy évszázados múltra tekint vissza: cégünk elődjét Georg Koch alapította meg 1908-ban Németországban. Majd 1991-ben egy nemzetközi terjeszkedés részeként alakult meg a magyarországi leányvállalat, a kiskunfélegyházi székhelyű Koch's Torma Kft., amely immáron a Develey Senf & Feinkost GmbH cégcsoport tagja. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően napjainkra egy nemzetközi szinten is elismert szereplővé váltunk a prémium minőségű tormakészítmények és ételízesítők piacán. Fontos kiemelni, hogy a KOCH’s márkatermékek gyártása kizárólag Magyarországon történik.

Küldetésünk az állandó és magas minőség biztosítása minden egyes termékünk esetében - ez megbízhatóságunk garanciája is egyben. Szortimentünket folyamatos innováció, illetve széleskörű felhasználási kör jellemzi a tradicionális magyar konyhától a modern nemzetközi trendeket követő ízekig. Úgy gondoljuk, az öntetek, szószok, fűszerek gondos megválasztása a kulcs a színvonalas ételkészítéshez. Ennek megfelelően termékeink a legjobb minőségű, magyar alapanyagokból készülnek a lehető legtermészetesebb módon, amelyeket szoros és hosszú távú kapcsolatban álló, legnagyobbrészt hazai termelőktől szerzünk be.

Gyökereinket figyelembe véve továbbá célul tűztük ki a tormafogyasztás kultúrájának megkedveltetését a fiatalabb generációk körében is, hiszen a torma számos pozitív élettani hatással bír – tudniillik a torma nemcsak ízletes fűszer, hanem sokoldalú és jótékony hatású gyógynövény is.

A fenntarthatóság kiemelt szerepet játszik működésünkben. A saját gondos tormatermesztés mellett partnereinktől is elvárjuk, hogy fenntartható módon termesszenek, vetésforgó alkalmazásával és a kemikáliák minimalizálásával.

A Koch's Torma Kft. hitvallása, hogy a „termőföldtől az asztalig” filozófiát követve a teljes gyártási folyamatot átlássuk és irányítsuk a vetéstől kezdve egészen a késztermék csomagolásáig - garantálva ezzel a legjobb minőséget. A termékek csomagolása a designváltásnak köszönhetően letisztult és elegáns megjelenést kapott, amely utal a cég gyökereire, miközben 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül.
Gyártási kapacitásunk jelenleg három magyarországi telephelyen zajlik. Éves termelésünk eléri a 2,5 ezer tonna tormát, valamint jelentős mennyiségű mustárt és paprikát is feldolgozunk.

Jól látható, hogy cégfilozófiánk részeként kifejezetten magas minőségű termékek előállítására törekszünk, ezért volt számunkra rendkívül fontos és megtisztelő, hogy mindkét, a pályázaton indult termékünkkel is megnyertük az Érték és Minőség tanúsító védjegy használatát.

Ujházi Attila ügyvezető
www.kochs.hu