A Ceralbin Kft. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a bőrápolási termékek fejlesztésében, és a vállalat mindig is elkötelezett volt a természetes alapanyagok használata mellett. A cég gyógyszerészi hátterére és szakértelmére támaszkodva mindig is olyan megoldásokat keresett, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem biztonságosak és bőrbarátok is. Ez a szemlélet vezetett el a Ceralbin kozmetikai termékcsalád megalkotásához, amely az Érték és Minőség Nagydíj 2024-es pályázatán nyertesként végzett, innovatív megoldásaival a száraz és sérülékeny bőr ápolásában.

Szervezetünk védelmi vonala

A bőr az első védelmi vonalunk a környezeti hatásokkal szemben. Ha lipidrétege károsodik, az szárazságot, irritációt és gyulladást eredményezhet, amely fokozza a bőr sérülékenységét. A Ceralbin kozmetikai termékcsalád ebben nyújt segítséget: természetes alapanyagokból készült formulái célzottan segítenek visszaállítani a bőr hidratáltságát és megerősíteni annak védekezőképességét.

A termékcsalád tagjai között található a Regeneráló kézkrém száraz bőrre, az Ápoló kenőcs, a Hidratáló testápoló, a Kamillás-vaníliás ajakbalzsam, az Olajtusfürdő, az Omega Zsírsavas testkrém, valamint a Fürdőkrém. Mindegyik termék természetes, bőrbarát alapanyagokból készült, így mindennapi használatra is alkalmasak, családok több generációja számára is ajánlottak.

A pályázat sikere a természet ereje

A Ceralbin kozmetikai termékcsalád pályázata az innovatív megoldások és a természetes alapanyagok harmonikus egyensúlyával érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat. A termékek nemcsak a bőr hidratálását és védelmét biztosítják, hanem hosszú távon is támogatják a bőr egészségét. 

A Ceralbin Kft. a természetes összetevőkre építve kifejlesztett termékeinek célja az volt, hogy olyan bőrbarát formulákat hozzanak létre, amelyek biztonságosan alkalmazhatók a család minden tagja számára, akár mindennapi használatra is. A termékcsalád minden generáció számára megfelelő, különösen száraz és érzékeny bőr esetén ajánlott.