A Napicipó termékcsalád, vagyis a Ceres klasszikus és egészségtudatos kenyerei mindenki számára. A Ceres Zrt. több évtizedes hagyománya és szakértelme révén piacvezető a magyar sütőiparban. A vállalat mindig is nagy figyelmet fordított a minőségre és a változó fogyasztói igények kiszolgálására, így folyamatosan alkalmazkodik az új táplálkozási trendekhez is. Az Érték és Minőség Nagydíj 2024-es pályázatán a Napicipó termékcsalád is kiemelkedett a kínálatával, amely a klasszikus búzakenyértől az egészségtudatos fogyasztók számára készült teljes kiőrlésű és magvas kenyerekig terjed.

A Napicipó termékcsalád – innováció és tradíció találkozása

A Napicipó termékcsalád széles választékot kínál, amely mind az ízvilágban, mind az összetevőkben változatos: napicipó búzaliszttel, Napicipó teljes kiőrlésű, Napicipó teljes kiörlésű tönköly, Napicipó magoggal. A klasszikus búzakenyér mellett teljes kiőrlésű, tönkölylisztből készült és magvas kenyerek is megtalálhatók a termékcsaládban, így minden fogyasztó megtalálhatja az ízlésének és táplálkozási szokásainak megfelelő változatot. Ez a termékcsalád kiváló példája annak, hogyan képes a Ceres Zrt. egyensúlyt teremteni a hagyományos péksütemények és az egészségtudatos megoldások között. A Napicipó termékek azoknak is ideális választást jelentenek, akik a mindennapi kenyérfogyasztás során szeretnék kombinálni a hagyományos ízeket és az egészséges, tápláló alapanyagokat.

A pályázat sikere

A Napicipó termékcsalád pályázata az Érték és Minőség Nagydíjon azért bizonyult sikeresnek, mert nemcsak a klasszikus kenyérfogyasztói igényeket szolgálja ki, hanem figyelembe veszi a mai táplálkozási trendeket is. A termékek változatos összetevőik révén minden fogyasztó számára ideális választást kínálnak – legyen szó hagyományos ízekről vagy egészségtudatos megoldásokról. A Ceres Zrt. a minőség, innováció és tradíció harmóniájával tovább erősítette piacvezető szerepét.