A Dtec Developments Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoport, amely már több mint egy évtizede vezető szerepet tölt be a szoftverfejlesztés és az informatikai megoldások területén. A vállalat célja, hogy fenntartható digitális ökoszisztémát építsen ki, amely hozzájárul a technológiai fejlődéshez. Az Érték és Minőség Nagydíj 2024-es pályázatán a TaxiDriver applikáció és szoftver nyert elismerést, amely egyedülálló megoldást nyújt a városi közlekedés, különösen a taxi szolgáltatások irányítására.

TaxiDriver: Új szintre emelt taxis szolgáltatások

Az applikáció és szoftver egy hiánypótló fejlesztés, amely Közép-Európa legnagyobb taxis platformjává vált. A rendszer egyszerűsíti és központosítja a taxi flották vezérlését, lehetővé téve, hogy több ezer taxi működését irányítsák hatékonyan egyetlen felületről. Ez a megoldás elősegíti a fenntartható városi mobilitást, és hozzájárul a környezetszennyezés csökkentéséhez az optimalizált útvonalak és hatékony üzemeltetés révén.

A Dtec Developments Kft. piacvezető szerepet tölt be Csehországban és Szlovákiában a TaxiDriver szoftverrel, valamint sikeresen megvetette lábát a dán piacon is. A cég folyamatosan dolgozik a külföldi piacainak bővítésén, és a terveik között szerepel a TaxiDriver bemutatása az ázsiai piacokon is, ezzel tovább növelve a szolgáltatás elérhetőségét világszerte.

A fenntartható városi mobilitás és a gazdasági növekedés kéz a kézben jár, ezért az okos és rugalmas közlekedési megoldások iránti kereslet folyamatosan növekszik. A TaxiDriver applikáció és szoftver nemcsak egy technológiai újítás, hanem fontos lépés a modern városi közlekedési rendszerek fejlesztésében, melyek célja a gyorsabb, hatékonyabb és környezetbarát közlekedés biztosítása.

A pályázat sikere

A TaxiDriver applikáció elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat a városi mobilitás fenntarthatósága és a taxis szolgáltatások hatékonyabbá tétele terén nyújtott innovációiért. A Dtec Developments Kft. kiemelkedő teljesítménye hozzájárul a globális mobilitási rendszerek fejlődéséhez, és megoldásai hosszú távon is pozitív hatással lesznek a városi közlekedésre.