Proboil, a multifunkciós étrend-kiegészítő

A Good Biom Dental Kft. egy új, többfunkciós étrend-kiegészítőt fejlesztett ki, a Proboil-t, amely szájöblítőként és belsőleges étrend-kiegészítőként is működik. A Proboil A- és E-vitamint, borsmentaolajat, valamint két speciális laktobacillus fajt – Lactobacillus rhamnosus és reuteri – tartalmaz, amelyek támogatják a szájüreg, a garat és a bél egészségét. Az A-vitamin segíti a hám regenerációját, az E-vitamin antioxidáns hatással bír, míg a laktobacillusok hozzájárulnak a jó baktériumflóra fenntartásához.

Egy termék, három funkció

A Proboil multifunkcionális készítményként egyszerre segíti a szájüregi, garati és bélrendszeri egészséget. A termék egyik nagy előnye, hogy olajos közegének köszönhetően a hatóanyagok könnyedén megtapadnak a fogak és a nyálkahártya felszínén, ezáltal hatékony védelmet nyújtanak. Ez a sokoldalú étrend-kiegészítő nemcsak immunerősítő hatással bír, hanem segíti a szervezet természetes regenerációs folyamatait is.

A Good Biom Dental Kft. innovatív megközelítése a Proboil étrend-kiegészítő pályázatának is sikerévé vált, így elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. A termék különleges összetétele kiemelkedő szerepet játszik az általános egészség és immunrendszer védelmében.