300 hektárnyi magyar pálinka

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. által üzemeltetett Gombosi Pálinkafőző több mint 15 éve készít prémium minőségű pálinkákat a Hatvan-Nagygombos külterületén található üzemében. A cég több mint 300 hektáron saját termésű gyümölcsökből, mint szilva, kajszibarack, meggy és cseresznye, állít elő pálinkát, míg a vásárolt gyümölcsök kizárólag hazai termelőktől származnak. A Gombosi Pálinka kiemelkedő minőségét a hagyományos lepárlási technológia és a korszerű eljárások ötvözete biztosítja.

A Gombosi Pálinkafőző többféle pálinkát kínál, köztük az Ágyas meggy, Érlelt szilva, Vilmoskörte, Sárgamuskotály törköly és más, prémium gyümölcspálinkákat. A főzőmester a legkiválóbb gyümölcsöket válogatja, amelyeket hagyományos kisüsti lepárlással dolgoznak fel, biztosítva az italok egyedi karakterét és tiszta gyümölcsös ízvilágát.

A Gombosi Pálinka sikerét az Érték és Minőség Nagydíjon a hagyományok tisztelete és a modern technológiák ötvözése hozta meg. A termékek nemcsak a magyar pálinkakészítés hagyományait őrzik, de kiváló minőséget képviselnek mind hazai, mind nemzetközi szinten.