A Green Tyre Zrt. 15 éve foglalkozik innovatív, fenntartható megoldásokkal a biztonság és a környezetvédelem érdekében. A cég legújabb termékcsaládja, az FS Esésvédő gumilapok, újrahasznosított gumiabroncsokból készül, így csökkentve a környezeti terhelést. A gumilapok magas ütéscsillapító képességüknek és kopásállóságuknak köszönhetően ideálisak játszóterekre és sportpályákra, ahol garantálják a biztonságos használatot.

A gumigranulátumból készült burkolólapok többféle vastagságban elérhetők (FS-30-tól FS-100-ig), így különböző magasságú esésekre is megfelelő védelmet nyújtanak. Az anyag tartóssága és kopásállósága hosszú távon biztosítja a biztonságos használatot, miközben hozzájárul a nyersanyagokkal való takarékossághoz és a hulladékcsökkentéshez.

A pályázat sikere

A Green Tyre Zrt. az FS Esésvédő gumilapok fejlesztésével elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. A termékcsalád nemcsak a gyerekek és sportolók biztonságát garantálja, hanem a környezetvédelemhez is hozzájárul az újrahasznosított alapanyagok felhasználásával. Az FS termékek ötvözik a fenntarthatóságot és a korszerű technológiát, ezáltal meghatározó szerepet játszanak a modern játszótéri és sportburkolati rendszerekben.