A Gyulahús Kft., a Gyulai kolbász hagyományaira építve, de most modern igényekre reagálva hozta létre a Gyulai-Properoni Adalékmentes Pokol Kolbászt. Ez az adalék-, glutén- és laktózmentes termék azok számára is ideális, akik táplálékintoleranciával küzdenek. Az ízfokozók és tartósítószerek nélküli receptúra a hagyományos kolbászkészítési módszerekre épül, visszahozva a klasszikus ízeket anélkül, hogy káros adalékanyagokat tartalmazna.

Hagyományok megőrzése, egészségtudatos innováció

A Gyulahús elkötelezetten őrzi elődeinek receptjeit, miközben olyan termékeket alkot, amelyek a mai fogyasztók elvárásait is kielégítik. A Pokol Kolbász nemcsak a hagyományos Gyulai ízvilágot képviseli, hanem hozzájárul az egészségesebb táplálkozáshoz is. A kolbászt teljesen adalékmentesen készítik, nem tartalmaz nátrium-nitritet sem, ami azt jelenti, hogy bátran fogyaszthatják azok is, akik érzékenyek a különböző adalékanyagokra.

A kolbász gazdag ízvilágával sokoldalúan felhasználható, akár pizzák, tészták, rizottók vagy saláták különleges alapanyaga lehet. A Pokol Kolbász számos fogás ízét teszi még különlegesebbé, és nemcsak hagyományos ételekben, hanem modern, kreatív konyhai megoldásokban is helyt áll.

Az Érték és Minőség Nagydíjas Gyulai-Properoni Adalékmentes Pokol Kolbász sikere az, hogy ötvözi a Gyulai kolbász tradicionális ízeit a modern egészségtudatos elvárásokkal. Ez a termék kiválóan illeszkedik a mai fogyasztói igényekhez, miközben megőrzi a Gyulahús több mint 150 éves hagyományát.