Nemzetközi hírű gyógyvíz és modern szolgáltatások az egészségmegőrzés és wellness jegyében

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. a dél-dunántúli régió egyik legismertebb fürdőhelye, amely nemzetközi viszonylatban is elismert gyógyvízzel büszkélkedhet. A gyógyfürdő világhírű kénes gyógyvizéről ismert, amely bizonyítottan jótékony hatással van az ízületi és mozgásszervi problémákra. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztései révén pedig a fürdő folyamatosan növeli vendégszámát, és ezzel nemcsak Harkány, hanem az egész régió turisztikai vonzerejét is erősíti.

A több mint 7500 m² vízfelületet biztosító fürdő, 13,5 hektáros területen helyezkedik el, télen-nyáron várja a gyógyulni, pihenni vagy kikapcsolódni vágyó vendégeket. A gyógyfürdő ötcsillagos minősítéssel rendelkezik, és különböző korosztályok számára biztosít különféle wellness és spa szolgáltatásokat, így mindenki megtalálhatja a számára ideális pihenési, regenerálódási formát.

A Harkányi Gyógyfürdő szolgáltatásai az Érték és Minőség Nagydíj pályázaton elismerésben részesültek. A gyógyfürdő által nyújtott komplex élménycsomag ötvözi a természetes gyógyvíz erejét a modern egészségügyi és wellness szolgáltatásokkal, így egyedülálló élményt nyújt minden látogatónak.