Vidéki magyar ízvilág és hagyományok az asztalon, különleges fűszerezéssel és füstölési technikával

A Jó Hentes Kft. Kalocsán készülő prémium minőségű kolbászai a magyar vidéki életmód és hagyományok gazdag világát tükrözik. A Jó Hentes Gourmet Kalocsai parasztkolbász különleges fűszerpaprikával és marhahússal készül, ami egyedülálló ízvilágot biztosít. A kolbász szárításos érleléssel és hagyományos füstölési eljárással készül, megőrizve a magyar gasztronómiai értékeket. A termékcsalád csemege és csípős változatban is elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára ideális ízvilágot.

A Jó Hentes cégcsoport célja, hogy a tradicionális parasztkolbászokat megőrizzék a következő generációk számára, és hírül vigyék hazánk értékeit a világba. A termékcsalád fejlesztésekor a vállalat figyelembe vette a modern fogyasztói igényeket is, így a minőség és a hagyomány találkozik minden egyes kolbászban.

A Jó Hentes Gourmet Kalocsai parasztkolbász az Érték és Minőség Nagydíjat érdemelte ki, mivel egyedülállóan ötvözi a tradícionális magyar fűszerezést és a mai ízléssel. A cég mottója, hogy megőrizzék és átörökítsék a magyar vidéki hagyományokat, ezzel hozzájárulva a magyar gasztronómia nemzetközi elismeréséhez.