KOCH's Torma - az asztali és tejszínes tormakrémek újraélesztik a tormafogyasztást, ötvözve a hagyományos magyar ízeket és a modern egészségtudatosságot.

A KOCH's Torma Kft. több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a tormatermesztés és -feldolgozás terén. A vállalat célja, hogy a torma fogyasztását újra népszerűvé tegye minden korosztály számára, különös tekintettel a fiatalabb generációkra. A KOCH's Asztali Torma és a Tejszínes Tormakrém a torma hagyományos erejét és egészségre gyakorolt pozitív hatásait kombinálja, modern formában kínálva. 

Innovatív termékek a hagyományos alapokon

A torma nemcsak fűszerként, hanem gyógynövényként is ismert, segítve az immunrendszer támogatását és a légzőrendszer védelmét. A KOCH's tormakészítményei kiemelkednek a piacon a gondosan termesztett torma és a modern feldolgozási technikák kombinációjával. A Tejszínes Tormakrém lágy, krémes állaga kellemes fűszeres ízt nyújt, amely jól illik különféle ételekhez, míg az Asztali Torma a klasszikus, erős ízvilágot képviseli.

A KOCH's Torma Kft. elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. Sikere többek közt azon alapszik, hogy termékei nemcsak a tradicionális magyar gasztronómiát képviselik, hanem megfelelnek a modern egészségtudatos fogyasztói elvárásoknak is. A cég célja, hogy a tormafogyasztás újra előtérbe kerüljön, és népszerű legyen minden korosztály számára.