A Kunság-Szesz Zrt. újraalkotta a Pilvax Kávélikőrt, amely összeköti a múltat a jelennel, tisztelegve a Petőfi-emlékév előtt.

A Kunság-Szesz Zrt. 2021-ben újraalkotta a legendás Pilvax Kávélikőrt. Ez a különleges ital tiszteleg a magyar történelem nagy alakjai előtt, és a Petőfi-emlékév hivatalos italaként szolgál. A Kunság-Szesz családi vállalkozásként a hagyományok tisztelete és a minőségi termékek iránti elkötelezettség jegyében alkotta meg ezt a nemes italt, amely nemcsak az ínyencek, hanem a hagyományőrzők számára is igazi élmény.

Hagyomány és minőség

A Pilvax Kávélikőr az eredeti receptúra alapján készült, amely ötvözi a finom kávé aromáját és a különleges likőr jellegzetes édességét. A Kunság-Szesz Zrt. célja, hogy a kávélikőr szélesebb körben is ismertté váljon, és egyben hozzájáruljon a Petőfi-legendárium és a magyar kulturális örökség megőrzéséhez.

A Pilvax Kávélikőr méltán nyerte el az Érték és Minőség Nagydíjat, hiszen nemcsak egy különleges ital, hanem egy darabka magyar történelem is. A Kunság-Szesz Zrt. ezzel az itallal összeköti a múltat a jelennel, és lehetőséget ad arra, hogy minden pohárban megőrizzük és ápoljuk a magyar hagyományokat.