Hat díjazott Lidl-termék, amelyek a fenntarthatóságot és a vásárlói igények maximális kielégítését ötvözik.

A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. hat különleges terméke is elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat 2024-ben, megoldásaik és stabil minőségük révén. A nyertes termékek széles skálán mozognak, a gyorsfagyasztott kenyérlángostól a laktózmentes sajtokig, mindemellett fenntartható csomagolási megoldásokkal is hozzájárulnak a környezettudatos vásárláshoz.

- A Lidl két gyorsfagyasztott péksüteménye, a Bacönös kenyérlángos és a Kolbászos pizza, innovatív gyártási technológiájuknak köszönhetően fagyasztott állapotból azonnal sütésre készek, így biztosítják a gyors és rugalmas kiszolgálást. Mindkét termék kiváló választás, ha rövid idő alatt elkészíthető, finom, magyaros ízvilágot keresünk.

- A Pilos Krémtúródesszert magas fehérjetartalmával és környezettudatos, újrahasznosítható csomagolásával kiemelkedő választás a hűtött desszertek között.

- A Pilos Reszelt Mozzarella laktózmentes pedig a laktózérzékenyek számára nyújt minőségi és praktikus alternatívát, újrazárható csomagolásban.

- A Pikok Pulykasonka termékcsalád természetes összetevőkkel és magas hústartalommal készült, mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül.

- A Solevita Barack-Narancs nektár pedig 51%-os gyümölcstartalmával és természetes alapanyagaival igazi frissítő, amely a magyar piacon is hamar kedvelt itallá vált.

A Lidl folyamatosan azon dolgozik, hogy termékei ne csak az ízvilág és a minőségi elvárások terén teljesítsenek kimagaslóan, hanem megfeleljenek a modern vásárlói igényeknek is.