Az élelmiszervállalkozásokat érintő aktuális kérdésekről tartott szakmai napot a közelmúltban az ÉLELMISZERVÁLLALKOZÓK VERSENYKÉPESSÉGÉÉRT EGYESÜLET. A Benczúr Palota Vadásztermében megrendezett eseményen a  NÉBIH 2019 évi ellenőrzési tapasztalatairól és 2020 évi ellenőrzési terveiről Kovács Krisztina osztályvezető asszony (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal), a dúsított élelmiszerekre vonatkozó szabályozásról  Dr. Horacsek Márta osztályvezető asszony (Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet), az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatról Kiss Károlyné ügyvezető igazgató asszony (DIAMOND Szervezőiroda Bt.) tartott ismertetést.

Az Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület (ÉVE) a 2013. évben alakult meg azzal a céllal, hogy segítse a magyarországi élelmiszeripari kis-, és középvállalkozások piacra jutását, illetve versenyképességének növelését. Az egyesület (ÉVE) célja a magyarországi élelmiszeripar kis- és középvállalkozás szereplői piacra jutásának és versenyképességének növelése. Tagjaik között élelmiszer-, étrend-kiegészítő- és speciális gyógyászati célú tápszer előállítók egyaránt megtalálhatók. Az élelmiszerjogi szabályozási környezetet jól ismerő szakemberekkel dolgoznak együtt, akik készséggel segítik tagjaik  kérdéseit megválaszolni.

Az ÉVE első számú tevékenységének tartja, hogy gondoskodjon az egyesületi tagok pontos tájékoztatásáról. A folyamatosan változó gazdasági igényeknek és jogszabályi környezetnek való megfelelés és a naprakészség ugyanúgy fő jellemzője tevékenységüknek, mint a partnerekkel és szervezetekkel való jó viszony kialakítása és ápolása. Napi kapcsolatban állnak több minisztériummal, hatósággal, érdekképviseleti szervezetekkel, akikkel közösen dolgoznak azon, hogy tagjaink tevékenysége a lehető legeredményesebb legyen. Rendszeresen szerveznek eseményeket (pl. konferenciákat, workshopokat, üzleti reggeliket), melyek tagjainak információkkal és kapcsolatépítési lehetőségekkel szolgálnak.

 

IMG_1844hlt.jpgIMG_1845hlt.jpgIMG_1839hlt.jpgIMG_1862hlt.jpgIMG_1849hlt.jpgIMG_1854hlt.jpgIMG_1876hlt_1.jpgIMG_1879hlt.jpgIMG_1840hlt.jpgIMG_1890hlt.jpgIMG_1876hlt.jpg