Hajnalné Raucsik Krisztina ügyvezető igazgató: Minőség és szakértelem - ez a hitvallásunk a Hajnal Húskombinát kft.-nél.

Nagy Tisztelettel és Örömmel köszöntöm a megjelent Pályázókat, Zsűritársaimat és Vendégeinket!

Őszintén örülök, hogy valamennyien átvészeltük ezt a nehéz, gondokkal teli tavaszi időszakot és ismét itt lehetünk, együtt. Az, hogy itt vagyunk bizonyítja, hogy az Érték és Minőség Nagydíj pályázat egy jól működő, életszerűen dolgozó minőségtanúsító rendszer. Legfontosabb célunk a magyar termékek elismerésének segítése és ezáltal a magyar élelmiszeripar támogatása. Ez a tevékenység a Hajnal Húskombinát kft. filozófiájával is összhangban van.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. 1992-ben alapította férjem, Hajnal László. Fejlődésünk először saját kisboltok üzemeltetésével indult, majd folyamatosan bővültünk tovább. 2008-ra 7 saját bolttal rendelkeztünk, melyek ellátása nehézségekbe ütközött. Ekkor jött az ötlet, egy modern, 2000m2-es húsüzem építésére. 2009 év végére be is költöztünk, ami további fejlődést hozott a vállalkozás életébe. El kellett gondolkoznunk azon, hogy a modern, innovatív feldolgozóban új termékek készüljenek.

Erőfeszítéseket tettünk és teszünk arra, hogy fogyasztóink számára hazai sertéshúsból kiváló minőségű magyar termékeket állítsunk elő, mind hagyományos, mind a mai igényeknek megfelelő különleges ízvilágban. Termékeink megcéloznak minden korosztályt a gyermekektől az aggastyánokig.

Hiszünk abban, hogy ezzel segítjük a velünk kapcsolatban álló magyarországi üzlettársainkat vállalkozásuk fenntartásában. Reméljük, hogy ezzel sokban hozzájárulunk ahhoz, hogy kiszorítsuk a külföldről behozott szortimentet. Fontos, hogy a termékskála legyen minél szélesebb, szakértői gárdánkkal vállvetve harcolunk az eredmények fenntartásáért és a fejlesztések kivitelezéséért.

Szeretnénk példát mutatni és hitet adni a pályázaton induló vállalkozásoknak ahhoz, hogy sikerülhet nekik is, ami nekünk sikerült. Minőség és szakértelem - ez a hitvallásunk a Hajnal Húskombinát kft.-nél - soha nem lehet megalkuvás kérdése, termékeinket szeretettel és odaadással készítjük és juttatjuk el Családunktól Családod asztalára.