"Szeretnénk példát mutatni és hitet adni a pályázaton induló vállalkozásoknak ahhoz, hogy sikerülhet nekik is, ami nekünk sikerült."

Idén ismét szép és igényes pályázatokat olvashattunk. Az, hogy itt vagyunk bizonyítja, hogy az Érték és Minőség Nagydíj pályázat egy jól működő, biztos, életszerűen dolgozó minőségtanúsító rendszer. A Hajnal Húskombinát kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. 1992-ben alapította férjem, Hajnal László édesapjával, jómagam 1995-ben csatlakoztam a családi vállalkozáshoz.

Fejlődésünk először saját kisboltok üzemeltetésével indult, majd folyamatosan bővültünk tovább. 2008-ra 7 saját bolttal rendelkeztünk. Ekkor jött az ötlet, egy modern, 2000m2-es húsüzem építésére. 2009 év végére be is költöztünk, ami további fejlődést hozott a vállalkozás életébe. El kellett gondolkoznunk azon, hogy a modern, innovatív feldolgozóban új termékek készüljenek.

Erőfeszítéseket tettünk és teszünk arra, hogy fogyasztóink számára hazai sertéshúsból kiváló minőségű magyar termékeket állítsunk elő, mind hagyományos, mind a mai igényeknek megfelelő különleges ízvilágban. Termékeink megcéloznak minden korosztályt a gyermekektől az idős korosztályig. Hiszünk abban, hogy ezzel segítjük a velünk kapcsolatban álló magyarországi üzlettársainkat vállalkozásuk fenntartásában. Fontos, hogy a termékskála legyen minél szélesebb, szakértői gárdánkkal vállvetve harcolunk az eredmények fenntartásáért és a fejlesztések kivitelezéséért.

A 2023-as év a hosszú távú terveink átgondolására, kiadásaink visszafogására és energiahatékonyságunk növelésére irányul, melyet csak a teremtett értékek maradéktalan fenntartásával valósíthatunk meg, hiszen a csökkenő vásárló erővel egyre nehezebb fenntartani a termékfejlesztési projekteket.

Fontos megjegyeznem a munkaerőpiac folyamatos szűkülését is, mely véleményem szerint jelen pillanatban talán a legnagyobb probléma az összes vállalkozás számára. Erre megoldást a humánerőforrás képzése nyújhat.

Két fiam, ifjabb Hajnal László és Attila is csatlakozott már a vállalkozáshoz, az új generáció képviselőjeként. A fiatalok szemlélete teljesen más, másképp közelítik meg a lehetőségeket, problémákat is, újat és fejlődést hoznak. Ez a jövő. Megújulni csakis innovatív termékek alkotásával lehet, melyek találkoznak vevőink ízlésével.

Ennek eredményeképpen büszkén mondhatom el, hogy vállalkozásunk grillfejlesztése igen sikeres szezont tudhat maga mögött, grill szortimentünk nem csak hogy jelentősen bővült, hanem vásárlói véleményeken alapuló termék teszten is igen előkelő helyezést ért el. Hasonló lelkesedéssel állunk most is, hiszen töltött húsaink, disznótorosunk remek választásnak bizonyulnak a hideg téli, majd az ünnepi időszak beköszöntével.

Szeretnénk példát mutatni és hitet adni a pályázaton induló vállalkozásoknak ahhoz, hogy sikerülhet nekik is, ami nekünk sikerült. Minőség és szakértelem, ez a hitvallásunk a Hajnal Húskombinát kft.-nél. Soha nem lehet megalkuvás kérdése, termékeinket szeretettel és odaadással készítjük és juttatjuk el Családunktól Családod asztalára.