Hajnal Húskombinát Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

„A hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása!” /Morus Tamás/

„A hagyományos recepteket féltve kell őrizni, gyökerek nélkül tünde ábránd a minőség és a haladás.” A Hajnal Húskombinát Kft. igazi családi vállalkozásnak indult. 1992-ben alapította magánvállalkozásként Hajnal László, édesapjával együtt. Kezdetben kizárólag húsfeldolgozóként, többnyire tőkehús értékesítésével foglalkoztak az egyre növekvő üzlethálózatuk ellátására.

2004-ben a korábbi Ringa húsüzleteinek megvásárlásával vált igazán meghatározó húsipari céggé Győr és a környék régiójában. Ekkor már a saját bolthálózat ellátásán kívül egyre jelentősebb alapanyag beszállítói lettek nemcsak a régió, hanem az ország számos más húsüzemének is.

2009-ben zöldmezős beruházással, az Európai Uniós előírásoknak minden szempontból megfelelő 1800 m2-es húsüzem épült fel Győr határában, mely naponta 650 db félsertés feldolgozására képes. Az üzem helyének kiválasztásánál a logisztikai szempontok figyelembevételén kívül meghatározó volt a céget mindig is jellemző környezettudatos szemlélet. Az új üzemben lehetőség van arra is, hogy a termékeket hagyományos fűrészporos füstöléssel készítsék.

A Hajnal Húskombinát Kft. válogatott alapanyagokból, magas minőségben, korszerű technológiai körülmények között készíti közkedvelt, keresett készítményeit. A termelés HACCP rendszer alapon, IFS (International Food Standard) minőségirányítási rendszerrel koordinálva zajlik.

A piaci igényekhez felzárkózva, avagy próbálva meghallani az idő szavát, konyhai előkészített termékekkel igyekeztek kényeztetni hűséges vásárlóikat.

Egyedi csomagolási designt vezettek be a töltött karajok különböző ízesítéséhez, és a töltött szűzpecsenye is új díszdobozban csábítja a vásárlókat.

A termék választék kialakításánál és az új fejlesztéseknél is elsődleges szempont a vevői elégedettség. Folyamatos kérdezéssel, piackutatással, kóstoltatásokkal igyekeznek a fogyasztók igényeit maximálisan megismerni, kielégíteni és új fejlesztésekkel a vásárlói szokásokat is befolyásolni.

A Hajnal Hús jelenleg két készítmény családdal jelenik meg a piacon:

A Hajnal Húskombinát Kft. döntően e két irányban folytatja a termékfeldolgozást. Ez a két termékcsalád a DINASZTIA és a GENERÁCIÓ márkanevet kapta.

  1. Hajnal Hús DINASZTIA: a tradíciókat tisztelve korszerű technológiával megvalósítva új ízekre törekszik: Ez a termékcsalád öleli fel a vörösárukat (pl. párizsi, juhbeles virsli stb.) és a különböző felvágottakat.
  2. Hajnal Hús GENERÁCIÓ: akár a márkanév, magában hordozza a múltat és a jövőt, amely összekapcsolódik. Ez a termékcsalád a hagyományos háztartásokban is előállítható termékekből áll, amelyeket tradicionális házi ízesítéssel, hagyományos gyártással, de korszerű, higiénikus körülmények között gyártanak, mint pl. a hagyományos füstölt húsokat, kolbászokat, hurkákat, szalonnákat és a disznósajtot.

Az utóbbi évek fejlesztési iránya az új minőségi delikát termékcsoport kidolgozása. Ezek néhány tagja már kapható és nagyon közkedvelt: a különféle ízesítésű marinádozott húsok, a Frédi szelet, a kolbászhússal töltött szűzpecsenye fűszerkabátban, vagy a különböző ízesítésű hússal töltött karajok fűszerkabátban. Ezek a termékek viselik az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyet is.

A Hajnal Húskombinát Kft. gyártás-filozófiája szerint a magas minőség kiemelten fontos az élelmiszeriparban, hiszen egészségünk függ tőle: azok vagyunk, amit megeszünk. 15 termékük elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegyet. 2016-ban a vállalkozás Gazdasági Nívódíjat kapott, 2017-ben Hűség Díjban részesült. Győztes termékei mára már a folyamatosan ellenőrzött Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító védjegyet viselik.

A Hajnal Húskombinát Kft. vezetője az alapító tiszteltére és emlékére Hajnal László nevét viselő különdíjat alapított. A különdíjat az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton kiemelkedő teljesítményt nyújtó élelmiszer kategóriában díjazott vállalkozás érdemelheti ki.

Minőség és szakértelem. Ez hitvallás a Hajnal Húskombinát Kft-nél, amely soha nem lehet megalkuvás kérdése, mert itt a termékeket szeretettel és odaadással készítik a fogyasztók számára!

Elérhetőség:
Cím: 9061 Vámosszabadi, Hild József u. 3-5.
web: www.hajnalhus.hu

Hajnalné Raucsik Krisztina ügyvezető igazgató +3630-216-6344, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.