A jubileumi Partnertalálkozó, melyen a Mag-Log 10. évfordulóját ünnepeltük, 2019. szeptember második hetében került megrendezésre!

A köszöntő után abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kiírójának Ügyvezető asszonya Kiss Károlyné Ildikó és a zsűri elnöke Bálint Ágnes szimbolikusan újra átadták a Cégünk által 2019 szeptemberében elnyert Érték és Minőség Nagydíjat és az Év felfedezettje különdíjat.

Tudjuk, hogy a fenti sikereket a hosszú évek óta fennálló jó partneri kapcsolatok és az Ügyfeleink belénk vetett bizalma nélkül nem érhettük volna el. Rendezvényünkön emlékplakettel és oklevéllel ismertük el azon Partnereinket, akik már több mint öt éve rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat.

A találkozón készült fényképek és a rövid összefoglaló videó az alábbi linken érhető el: http://www.mag-log.com/partnertalalkozo-2019/

A résztvevőknek még egyszer köszönjük, hogy jelenlétükkel emelték az este hangulatát, akik esetleg egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni az eseményen reméljük, hogy a képeket látva kedvet kapnak és jövőre már együtt ünnepelhetünk.