„...igényünk van az értékre és minőségre a magyar termékek és szolgáltatások piacán...”

Felemelő és lelkesítő érzés évről-évre részt venni a beérkezett magas színvonalú, hazai pályázatok értékelésben. Ez a feladat végtelenül motivál és izgalommal tölt el.

Büszke vagyok arra, hogy itt Magyarországon mennyi kiválóság, kiemelkedő termék és szolgáltatás születik nap, mint nap és kerül ki a piacra. Érdemes bízni magunkban! Számos magyar vállalkozás kiváló és minden területen kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Szerencsések vagyunk, akik részt vehetünk ezen a mai rangos eseményen, hiszen közvetlen kaphatunk inspirációt, lendületet a pályázatoknak köszönhetően. Az összefogás erejét is érezzük. Akik itt együtt vagyunk, egy összetartó közösség vagyunk, azonos értékek vezérelnek bennünket.

"Ha össszejövünk, az a kezdet.
Ha összetartunk, az a haladás,
Ha összefogunk az a siker." - Henry Ford.

Az összefogás saját, felnőttképzéssel foglalkozó vállalkozásom, a SZÁM-PONT Kft-nek is az egyik meghatározó alappillére. És ez az összefogás járja át az  ÉRTÉK És MINŐSÉG NAGYDÍJAT is. Összefogásunkkal példát mutatunk és erőt sugárzunk. A példa pedig másolódik szűkebb és tágabb körben egyaránt. Hasonlóan, mint a gyermeknevelésben. Nem az a fontos, hogy mit mondunk, hanem, hogy milyen példát mutatunk. Mert mindig a példa másolódik. És ezt bizonyítja az is, hogy évről-évre egyre többen csatlakoznak és vesznek részt ebben a szakmai megmérettetésben. Célunk elismerni az innovatív ötletek kiváló megvalósítását. Fontos ezek méltó elismerése, melynek helyszíne a Főrendiház ülésterme.

Végül engedjék meg, hogy innen mondjak köszönetet családomnak, munkatársaimnak, barátaimnak, akik támogatnak ezen az úton. Mi mindannyian valljuk, hogy igényünk van az értékre és minőségre a magyar termékek és szolgáltatások piacán, hiszen szükségünk van a kiválóságokra, jó példájuk, jó gyakorlatuk megismerésére.

Ezen gondolatok mentén köszönöm az élményt, amit a beérkezett pályázatok zsűrizése közben átélhettem. Szívből gratulálok a díjazottaknak!