Hajnalné Raucsik Krisztina Asszony, a Hajnal Húskombinát Kft. ügyvezető igazgatója

Nagy Tisztelettel és Örömmel köszöntöm a megjelent Pályázókat, Zsűritársaimat és Vendégeinket!

Őszintén örülök, hogy valamennyien átvészeltük az elmúlt egy év nehézségeit. Mint a legtöbb céget, a vírus minket is meghatározóan érintett. Kis boltjainkat érzékenyen érintették a a vásárlói létszámkorlátozások. Csökkent és hullámzóvá vált a termékek iránti kereslet, a forgalmunk hirtelen a felére esett vissza. Viszont egy sikeres ember, Arnold Schwarzenegger egyszer azt mondta:  „A győztesek nem azok akik soha nem veszítenek, hanem akik mindig felállnak” És egy jól működő cégnek sem az-az ismérve, hogy nincsenek hullámvölgyei, hanem az hogy ki tud jönni belőlük. Ezért mint mindig, most is megpróbáltuk kihozni a legjobbat még ebből a nehéz helyzetből is. A kevésbé megfeszített gyártás lehetővé tette, hogy több időt és energiát szánjunk termékeink és technológiánk fejlesztésére. Ezeknek a fejlesztéseknek a gyümölcse például: különböző ízesítésű pácolt húsok és egyéb a fiatalabb generációnak szánt termékek. vállalatunk szíve-lelke a kiváló minőség és a folyamatos fejlesztés. Ez összhangban van az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat filozófiájával.

A Hajnal Húskombinát 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amit 1992-ben férjem, Hajnal László alapított édesapjával és most már a harmadik generáció is aktívan részt vesz a munkafolyamatokban.

Fejlődésünk először saját kisboltok üzemeltetésével indult, majd folyamatosan bővültünk tovább. 2008-ra 7 saját bolttal rendelkeztünk, melyek ellátása nehézségekbe ütközött.

Ekkor jött az ötlet, egy modern, 2000m2-es húsüzem építésére.

Fontos számunkra, hogy fogyasztóink számára hazai sertéshúsból kiváló minőségű magyar termékeket állítsunk elő, mind hagyományos, mind a mai igényeknek megfelelő különleges ízvilágban magas hozzáadott értékkel. Termékeink megcéloznak minden korosztályt a gyermekektől az idősebbekig.

Hiszünk abban, hogy ezzel segítjük a velünk kapcsolatban álló magyarországi partnereinket vállalkozásuk fenntartásában. Vásárlóinknak mindig kiváló minőségű termékekkel háláltuk meg a belénk vetett bizalmukat az elmúlt harminc évben.

Reméljük, hogy ezzel sokban hozzájárulunk ahhoz, hogy kiszorítsuk a külföldről behozott szortimentet.

Minőség és szakértelem, ez a hitvallásunk a Hajnal Húskombinát kft.-nél

Soha nem lehet megalkuvás kérdése, hogy a termékeinket szeretettel és odaadással készítjük és juttatjuk el Családunktól Családod asztalára