Csalló Andrea Asszony a SZÁM-PONT Számítástechnikai és Oktató Központ Kft. ügyvezető igazgatója

Szeretettel köszöntöm Önöket az Érték és Minőség díj egyik kiírójaként. Nagy megtiszteltetés, hogy immár második alkalommal lehetek részese ennek a nívós eseménynek.

Értéket és minőséget képviselni mind munkában, mind magánéletben egy nagyszerű küldetés. Családommal, munkatársaimmal, üzleti partnereinkkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk minőséggel ötvözve.

A SZÁM-PONT Kft. küldetése, hogy minőségi, naprakész és a kor igényeihez igazodó tudást adjon a képzéseinken tanuló felnőtteknek.  Tesszük ezt immár 20 éve, országosan 11 telephelyen.

Hitelesség, igényesség, gyorsaság, segíteni akarás, pozitív, megoldáscentrikus gondolkodás, egyediség, saját erőből való megoldások - ezekkel a szavakkal tudnám összefoglalni víziónkat.

A tanfolyamainkon szerzett szakmai tudással a résztvevők magasabb szintre lépnek a munkaerőpiacon és magánemberként is.  A szakmai ismereteik mellett, nő az önértékelésük is. Megkapják a hitet, hogy mindenki tud fejlődni - kortól és nemtől függetlenül.

A SZÁM-PONT Kft.-ben ebben a szellemiségben a koronavírus-járvány okozta kihívásokkal teli időszakban is megtaláltuk a megoldásokat a minőségi oktatásra, alkalmazkodva az új jogszabályi környezethez. Vállalkozásunk a pandémia ideje alatt, nem a túlélésre fókuszált, hanem tudatosan a fejlődést választotta. Az online világra áttérve, megteremtettük a lehetőséget, hogy a tanulni akarók a tudásbővítésre koncentráljanak, ezáltal is könnyítve az egyébként nehéz napokat.

Büszke vagyok a munkatársaimra, akik közül többen itt ülnek Önök között, büszke vagyok a SZÁM-PONT Kft. partnereire, akikkel együttműködve a fejlődés útján haladunk előre.  Mi mindannyian valljuk, hogy igényünk van az értékre és minőségre a magyar termékek és szolgáltatások piacán, hiszen szükségünk van a kiválóságokra, jó példájuk, jó gyakorlatuk megismerésére.

Ezen gondolatok mentén köszönöm az élményt, amit a beérkezett pályázatok zsűrizése közben átélhettem.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!