„...a versenyszellemű vállalkozókat pedig arra buzdítom, hogy merjék vállalni a megmérettetést...”

Széchenyi István írta: „Az emberi nemnek hivatása nem rontás, pusztítás, megsemmisítés, hanem hogy munkáljon, alkosson, teremtsen”. Ma, amikor a világ egy jelentős része mégis a pusztítás mellett dönt, öröm látni, hogy akadnak olyanok, akik az alkotást és a teremtést választják. Olyanok, akik nem ijednek meg a nehézségektől, mert tudják, hogy még a kudarcok is lehetőséget hordoznak magukban: lehetőséget Önmagunk fejlesztésére és tökéletesítésére. Az Érték és
Minőség Nagydíj az ilyen szellemiségű vállalkozókat emeli ki. Birtokosai egytől egyig az értékteremtés és a szülőföld iránti elköteleződés megtestesítői.

Az elmúlt évek komoly kihívások elé állították nemcsak Magyarország, de egész Európa gazdaságát, ilyen nehéz körülmények között pedig még nagyobb kihívást jelentett helytállni. Azonban mi, magyarok történelmünkből okulva megtanultuk, hogy akkor vagyunk a legerősebbek, amikor összefogunk, és közös erővel építjük hazánkat, a Kárpát-medencét. Hatalmas öröm számomra, hogy ebbe az építkezésbe néhány évvel ezelőtt a külhoni magyar vállalkozókat is bevontuk, és immáron közös erővel dolgozunk a Kárpát-medence felvirágoztatásán.

Meggyőződésem, hogy az Érték És Minőség Nagydíj birtokosai, akik munkájukban mindig a tökéletességre és a minőségre törekszenek, nélkülözhetetlen motorjai ennek a fejlődésnek. Vállalkozók, akik követendő példaként szolgálnak az egész magyar nemzet számára, hiszen védjegyet viselő termékeik megtestesítik a kiválóságot, és követei annak az üzenetnek, hogy a szülőföldön maradni a legjobb döntés.

Szívből gratulálok valamennyi díjazottnak, a versenyszellemű vállalkozókat pedig arra buzdítom, hogy merjék vállalni a megmérettetést, hiszen az ÉMIN kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy termékeik által Önök is hozzájárulhassanak ahhoz, hogy a hazai jelző a kiváló minőség szinonimája legyen!


Potápi Árpád János
nemzetpolitikáért felelős államtitkár